2016. július 26., kedd

Gyarapodott a csapat

Kezdenek felgyorsulni az események, hirtelen megnőtt a tenyészetben a csapatlétszám. :)
Június elején megszületett Babydoll és Amadeus alma, a D-alom. Babydoll saját tenyésztésű nőstényem, Amadeus pedig az Alag-Dombi tenyészet egyik nagyon ígéretes, német import hímje. Nagyon vártam már, hogy kiderüljön, milyen kölykök lesznek, és nem is kellett csalódnom, mert mind a hárman (két fiú, 1 lány) gyönyörűek, egészségesek és hihetetlen tempóban fejlődnek.
A lányt, Drazsét megtartom, a kis foltos pofikájával és a formás alakjával, bájos egyéniségével teljesen levett a lábamról. A két fiúból az egyiknek, Dynamo-nak már van gazdija, Dynamite-tal meg "bajban" vagyok, mert szívem szerint meg is tartanám, meg gazdihoz is adnám. Mindenesetre ha valaki beleszeret és jó helyet biztosít neki, akkor örömmel adom át, de ha úgy alakulna, hogy családunkban marad, azzal is rengeteget nyerek, mert nagyon szép, ígéretes hím.
Dynamo, gazdis
Dynamite, jelenleg gazdikereső
Drazsé, tenyészetünkben marad
Ezenkívül megérkezett az Alag-Dombi tenyészetből legújabb reménységünk, a német szülőktől származó Fortress. Ő egy algerian mokka black színű hím, nagy terveim vannak vele. Egyelőre Pietrosszal éli boldog kamaszkorát, az óriás mackólelkű Pitivel nagyon jól kijönnek, öröm őket együtt látni.

És ha még mindez nem lenne elég, esélyes, hogy a Voice of Spirit kennelből is érkezik hozzánk egy fiúcska, róla a későbbiekben hozok képeket. :) Még jó, hogy idén a lányok arányát terveztem növelni... :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése